Tarih: 12 NİSAN Cumartesi
Mekan Adı: Arkas Sanat Bornova Mattheys Köşkü
Saat: 13:00-14:00
Ücret: 450 TL
Kontenjan: 20
AÇIKLAMA METNİ:
Bu özel atölyede çocuklar, bahçedeki yaprakların ve çiçeklerin gölgelerini gözlemleyerek kağıda çizecekler. Güneş ışığının nesneler üzerindeki etkisini keşfedecek, gölge şekillerini hayal güçleriyle birleştirerek eğlenceli çizimler yapacaklar. Bazen bir yaprağın gölgesi bir kuşa bazen de bir dalın gölgesi bir ejderhaya dönüşebilir!
Atölye Kazanımlar:
Gözlem yapma becerilerini geliştirme
Doğayı inceleyerek sanatla birleştirme
Hayal gücünü kullanarak özgün çizimler yapma
Gölge ve ışık ilişkisini keşfetme
Doğanın izini sürerek sanatla buluşmaya hazır mısınız?
Yaş: 4-6 yaş
Malzemeler: Resim kağıdı, Resim kalemi, Boya kalemleri
Süre: 60 dk

Atölye Ön Kayıt Formu

Çocuk veya kişi bilgileri

KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN RIZA METNİ İLE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİ ONAYI

Etkinlik Kuralları:

  1. Atölye başlangıç saatinden 5 dakika önce Arkas Sanat Bornova Mattheys Köşkü’nde olmanız rica olunur.
  2. Atölye deneyiminin verimli geçmesi adına, etkinlik başlangıcından itibaren en geç 15 dakika içinde katılımcıların atölyeye katılımı zorunludur.
  3. Atölye malzemelerini Arkas Sanat sağlar. Atölye etkinliğine gelirken çocukların yanında; oyuncak, çanta, boya malzemesi getirmesine gerek yoktur.
  4. Atölyeler, belirlenen yaş gruplarına uygun olarak planlanmıştır. Etkinlik girişinde yaş doğrulaması yapılacaktır.
  5. Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik ve iptal etme hakkını saklı tutar.
  6. Atölye biletleri, müze girişlerinde 1 çocuk ve 1 ebeveynini kapsamaktadır.
  7. Kapıda bilet satışı olmayacaktır.
Menü